ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΊ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΊ MISTERTANGO

Εναλλακτική τραπεζική λύση για την επιχείρησή σας στην

Γίνετε μέλος ομάδας εκατοντάδων επιχειρηματιών απ’ όλη την Ευρώπη για να απολαύσετε προσιτές, αξιόπιστες και επαγγελματικές τραπεζικές υπηρεσίες.

Εγγραφείτε σήμερα

Μοναδικός διεθνής λογαριασμός IBAN

Στείλτε και λάβετε πληρωμές άμεσα ανοίγοντας online έναν λογαριασμό IBAN. Διαχειριστείτε εύκολα τις οικονομικές συναλλαγές της επιχείρησής σας με έναν μοναδικό διεθνή αριθμό τραπεζικού λογαριασμού. Όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να διευθύνετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας, χωρίς καμία γραφειοκρατία.

Γιατί να επιλέξετε το

Εγγυημένη ασφάλεια των κεφαλαίων σας

Ως χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με έδρα τη Λιθουανία, ελεγχόμαστε από την Τράπεζα της Λιθουανίας.

5000+ ευχαριστημένοι πελάτες σε όλη την ΕΕ/ΕΟΧ.

Ακολουθούμε την πελατοκεντρική προσέγγιση, γι’ αυτό καταβάλλουμε προσπάθεια για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

8 χρόνια εμπειρία

Το Mistertango έχει εξυπηρετήσει επιχειρηματίες από μοναδικούς και σύνθετους κλάδους για πάνω από 8 χρόνια.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ

Γρήγορη και βολική διαχείριση των οικονομικών της επιχείρησης στην τσέπη σας!

Κατεβάστε την εφαρμογή Mistertango για κινητά και απολαύστε την ευκολία της διαχείρισης του λογαριασμού σας και των εμβασμάτων σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Πραγματοποιήστε διεθνείς συναλλαγές γρήγορα και φθηνά με το Mistertango!

ΔΙΕΘΝΕΊΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΊ

Διεθνείς πληρωμές εντός και εκτός ΕΕ

Αποκτήστε Διεθνή Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN) και πραγματοποιήστε διεθνείς πληρωμές με πελάτες και προμηθευτές στην ΕΕ και τον ΕΟΧ. ,

αποτελεσματική και προσιτή

Γρήγορη και φθηνή επεξεργασία πληρωμών SEPA

Οι μεταφορές SEPA σας επιτρέπουν να στέλνετε και να λαμβάνετε μεταφορές γρήγορα και χωρίς προβλήματα σε ολόκληρη την ΕΕ.

Με το Mistertango, μπορείτε να διεκπεραιώνετε πληρωμές SEPA μέσω SEPA Credit.

Με τις χαμηλές χρεώσεις και τους γρήγορους χρόνους επεξεργασίας, το Mistertango είναι το τέλειο ταίρι για τις ανάγκες πληρωμών SEPA της εταιρείας σας.

εγγραφείτε σήμερα

Ποιοτικές τραπεζικές υπηρεσίες
για ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων

Η εμπειρία μας στην παροχή ποιοτικών τραπεζικών υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών πελατών μας επιτρέπει να παρέχουμε εξειδικευμένη υποστήριξη σε εταιρείες που εδρεύουν στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο!

Ειδικευόμαστε στην παροχή βοήθειας σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρείες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και χρηματιστήρια με σύγχρονες διεθνείς τραπεζικές λύσεις. Συνεργαζόμαστε επίσης με εταιρείες με πιο σύνθετα επιχειρηματικά μοντέλα, όπως εταιρείες που βασίζονται στην αλυσίδα μπλοκ (blockchain), για την εφαρμογή υγιών, ρυθμιζόμενων τραπεζικών υπηρεσιών.

Μικρές επιχειρήσεις

Για τις νεοσύστατες μικρές επιχειρήσεις, σας δίνουμε τη δυνατότητα να στέλνετε και να λαμβάνετε με επιτυχία πληρωμές χρησιμοποιώντας μια χαμηλού κόστους και διαισθητική πλατφόρμα.

Παρέχουμε εύχρηστες διαδικτυακές και κινητές εφαρμογές που σας βοηθούν να εκτελείτε και να διαχειρίζεστε τις δραστηριότητες των μικρών σας επιχειρήσεων σε προσιτές τιμές.

Μεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλες εταιρείες

Επέκταση της θέσης σας στην αγορά και αύξηση της εμβέλειάς σας. 

Χρειάζεστε ηρεμία γνωρίζοντας ότι ανήκετε σε μια τράπεζα που μπορεί να σας βοηθήσει να στέλνετε και να λαμβάνετε πληρωμές αποτελεσματικά σε όλη την ΕΕ και σε όλο τον κόσμο!

Ρυθμιζόμενα χρηματοπιστωτικά χρηματιστήρια και ιδρύματα

Είμαστε ο προτιμώμενος πάροχος τραπεζικών υπηρεσιών σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, χρηματιστήρια και εταιρείες συναλλαγών.

Γρήγορες, αξιόπιστες και διεθνώς συμβατές τραπεζικές υπηρεσίες.

Ρυθμίστε τις Υπηρεσίας επαγγελματικής τραπεζικής μέσα σε 24 ώρες

Βοηθάμε τις εταιρείες blockchain και τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων να έχουν πρόσβαση σε διεθνείς τραπεζικές υπηρεσίες.

Με τη σωστή τεκμηρίωση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας συμμορφώνεται με τους διεθνείς τραπεζικούς κανόνες και έχει πρόσβαση σε σύγχρονες διεθνείς τραπεζικές υπηρεσίες.

Ρυθμίστε τις Υπηρεσίας επαγγελματικής τραπεζικής
μέσα σε 24 ώρες

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε και άλλες ερωτήσεις; Δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση που ψάχνετε; Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη φιλική μας ομάδα.

Ο Διεθνής Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού ή IBAN (International Bank Account Number), προσδιορίζει έναν συγκεκριμένο παραλήπτη διεθνούς τραπεζικού λογαριασμού και τη χώρα προέλευσης του λογαριασμού του κατά τη διάρκεια μιας διεθνούς χρηματοοικονομικής συναλλαγής.

Ο SEPA είναι μια ρυθμιστική πρωτοβουλία που διαχειρίζεται το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πληρωμών στα 27 μέλη της ΕΕ και σε 9 άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπου χρησιμοποιείται ευρέως το ευρώ.

Η πληρωμή SEPA είναι ένα σύστημα συναλλαγών που διευκολύνει τις πληρωμές χωρίς μετρητά μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών με την ίδια ευκολία όπως η διεκπεραίωση των εγχώριων πληρωμών.

Χώρες της ΕΕ που υποστηρίζονται από τον SEPA:

Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία.

Άλλες επικράτειες του SEPA:

Άγιος Βαρθολομαίος, Άγιος Μαρτίνος, Αζόρες, Ανδόρα, Βατικανό, Γαλλική Γουιάνα, Γιβραλτάρ, Γκέρνσεϊ, Γουαδελούπη, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλανδία, Κανάριοι Νήσοι, Λιχτενστάιν, Μαγιότ, Μαδέρα, Μαρτινίκα, Μονακό, Νήσοι Άλαντ, Νήσος του Μαν, Νορβηγία, Ρεϋνιόν, Σαιν-Πιερ και Μικελόν, Σαν Μαρίνο και Τζέρσεϊ.

 

 

 

Ανάλογα με τον τύπο της μεταφοράς SEPA που εκκινείται, οι χρόνοι επεξεργασίας θα ποικίλλουν:

Μεταφορά πίστωσης SEPA διαρκεί μία εργάσιμη ημέρα.
Άμεση χρέωση SEPA Core διαρκεί τουλάχιστον δύο εργάσιμες ημέρες.
Άμεση χρέωση SEPA B2B διαρκεί τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ημέρες.

 

 

Οι πληρωμές SEPA συνήθως κοστίζουν το ίδιο με τις πληρωμές/μεταφορές τοπικών τραπεζών. Ανάλογα με την τράπεζά σας, ενδέχεται να χρεωθείτε ένα τέλος διεκπεραίωσης πλήρως ή αυτό το κόστος μεταφοράς μπορεί να μοιραστεί από τον αποστολέα και τον παραλήπτη.

Η ηλεκτρονική ή η διαδικτυακή τραπεζική αναφέρεται σε μορφές ψηφιακής τραπεζικής μέσω διαδικτύου ή κινητής τηλεφωνίας για τη διαχείριση προσωπικών ή επιχειρηματικών οικονομικών ή/και τη διεκπεραίωση συναλλαγών.

Ένας επαγγελματικός τραπεζικός λογαριασμός χρησιμοποιείται για τη διαχείριση διαδικασιών πληρωμών και ταμειακών ροών που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις – από τις μεταφορές μισθοδοσίας έως την αγορά εξοπλισμού ή ψηφιακών εργαλείων που υποστηρίζουν την επιχείρησή σας.

Mistertango-Logotype

“Η Mistertango είναι ένα εμπορικό σήμα της Secure Nordic Payments, με έδρα το Βίλνιους. Το Mistertango.com είναι εγγεγραμμένο ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος (ΙΗΧ) και διέπεται από την Τράπεζα της Λιθουανίας (άδεια αριθ. 11).

Copyright © 2022 Mistertango

Scroll to Top